Safaritent XL

Deze ruime, compleet ingerichte tent van 35 m2 is geschikt voor 5 personen en heeft twee afgescheiden slaapruimtes, waarvan 1 met 2 eenpersoons boxspringbedden en 1 met een eenpersoons boxspringbed en een stapelbed (er is voldoende ruimte om een kinderbedje bij te plaatsen), een ruime leefruimte met keukenblok, complete keukeninventaris, gasstel, koelkast en koud stromend water, een eettafel met stoelen en een zithoek. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Bedlinnen kunt u bij ons huren of zelf meenemen. Voor de tent is een ruime tuin, met deels overkapping, met uitzicht over de polder en een picknickset en 2 loungestoelen. Er is een electrische kachel aanwezig in de safaritent. Privé-sanitair met douche en wc vindt u achter uw tent!.

Vanuit de safaritent loopt u zo de boerderij op, waar u de schapen en lammeren en koeien en kalfjes kunt ontmoeten. U kunt dagelijks bij het schapenmelken kijken en de melkrobot in actie zien. Er zijn meerdere speelgelegenheden, trekkertjes, skelters, een trampoline en een speurtocht voor de kinderen op de boerderij.

Terug naar de verschillende accomodaties

Beschikbaarheid

De safaritent XL wordt in de zomervakantie (8 juli tot 2 september 2022) alleen voor minimaal 7 dagen verhuurd. De aankomst- of vertrekdag van deze tent is in de zomervakantie alleen op vrijdag of maandag!

Terug naar de verschillende accomodaties