Kamperen bij de boer

Glamping op de boerderij

Luxe kamperen op de boerderij in een ingerichte tent. De tenten zijn van alle gemakken voorzien, u hoeft zelf niets mee te sjouwen, maar heeft toch het heerlijke buitengevoel wat bij kamperen hoort, dat is glamping! Bovendien heeft u bij al onze tenten en tentplaatsen uw eigen privé-sanitair!

Wilt u het boerenleven van dichtbij meemaken, reserveer dan een campingplaats, een volledig ingerichte safaritent of een van onze tipitenten. Vanaf onze boerencamping loopt u zo de boerderij op, waar u vele schapen en lammetjes, koeien en kalfjes kunt ontmoeten. U kunt dagelijks bij het melken van de schapen kijken of de melkrobot in actie zien. Voor de kinderen zijn er allerlei speelgelegenheden en een trampoline, skelters, trekkertjes en een speurtocht. Vanuit uw tent heeft u een weids uitzicht op de Westerpolder, de Waddenzeedijk en de kleine dorpjes Hee en Kaart en op de vele weidevogels die de Westerpolder rijk is.

Bekijk hieronder de verschillende accomodaties en de beschikbaarheid.

Safaritent

Geniet van de ruimte in een safaritent! Onze safaritenten hebben allen twee slaapkamers en zijn geschikt voor vijf of zes personen. De safaritent XL bied met 35m2, zoals de naam al doet vermoeden, meer ruimte dan de safaritent L. De safari Cottage is nieuw in 2022 en is nog iets groter, namelijk 35,75 m2.

De safaritenten zijn voorzien van boxspringbedden een volledig ingerichte keuken met eethoek en zitje. De keuken is voorzien van koud stromend water. Voor de sanitaire voorzieningen kunt u gebruik maken van privé-sanitair met douche, wc en afwasgelegenheid.

Tipitent

De tipitent is een ruime compleet ingerichte tent voor 4 personen van 32m2. Op de begane grond is een woonkamer/keuken met een zithoekje, eettafel met stoelen, keuken met keukeninventaris, koelkast, gasfornuis en koffiezetapparaat en een slaapvertrek met 2 eenpersoons boxspringbedden met kussens en dekbedden en een hoogslaper met 2 eenpersoons boxspringbedden met kussens en dekbedden. Er is genoeg ruimte om een kinderbedje bij te plaatsen. Bedlinnen kunt u bij ons huren of zelf meenemen. In de tipitent is een electrische kachel, koud stromend water en electra. Voor douche en toilet kunt u gebruik maken van privé-sanitair achter uw tent. De tipitent staat op een ruime plaats van 100m2, voor uw tent is nog een ruime grasstrook met picknickset, een grote parasol en 2 loungestoelen.

Tentplaats

Op onze boerderijcamping op Terschelling kunt u uw eigen tent meenemen. De tentplaatsen op de camping zijn ruim, 100m2, en allemaal voorzien van electra. Voor afwas, douche en toilet kunt u gebruik maken van privé-sanitair bij uw tent. Voor uw tentplaats is nog een ruime grasstrook voor sport en spel.