Kamperen bij de boer

Geniet tijdens het ontbijt van het vrije uitzicht over de polder, de opkomende zon en de fluitende vogeltjes. En dat terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn. Vul hieronder uw gewenste aankomst- en vertrekdatum in en kijk welke tent wij nog beschikbaar hebben voor u.

Er kan alweer worden gereserveerd voor het seizoen van 2024!! De camping is in 2024 geopend van 12 april t/m 30 september!!

Beleef de boerderij

Boerderij Halfweg ligt midden in de Westerpolder, aan de westkant van Terschelling. Hier melken wij, Jaap en Albertine, schapen en koeien, van de verse volle melk maken we op ambachtelijke manier schapen- en koeienkaas. In onze boerderijwinkel kunt u al onze kazen proeven en kopen en hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan schapenvachten, lamsvachtproducten als pantoffels, wanten, mutsen, sokken, etc. Regelmatig geven wij rondleidingen en organiseren wij kijkdagen en demonstraties, zodat u mee kunt kijken op de boerderij en wij u alles kunnen vertellen over het leven en werken op de boerderij, de dieren, het kaasmaken, de melkrobot, de weidevogels, etc.

Wilt u het boerenleven echt van dichtbij beleven? Boek dan een campingplaats, een safaritent of een van de tipitenten op dé boerencamping van Terschelling.

Wat onze gasten zeggen

 • Zalige camping! Wij verbleven in een ruime teepee-tent, uitgerust met uitermate comfortabele bedden voor volwassenen en kinderen, keukentje met gasstel, stromend water en koelkast, gezellig zithoekje.. kortom, bijna glamping! In plaats van overburen 3km uitzicht over weiland en grazende koeien. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen en mogen ze meehelpen op de boerderij. Een fantastische plek om te ontwerken.

  thumb Henk Kuling
  11 september 2019
 • Leuke mensen, ruimte om je gehuurde tent. We hadden alles erbij gehuurd, linnen en dekbedden, erg makkelijk! Ook een echte boerderij camping. Schapen die 2x per dag gemolken worden, en melk robot voor de koeien, geiten en kalfjes. Leuk met kinderen, ook buitenspeelgoed op de camping aanwezig. Mooi uitzicht over het landschap richting de dijk. Toilet en douche zijn basic, gratis en goed warm water. We zijn alleen de winkel vergeten, misschien tip voor de eigenaren: maak je klanten lekker met een stukje kaas in de koelbox ofzo!

  thumb christiaan smid
  29 augustus 2019
 • Voor het eerst in mijn leven in een tent en dan ook nog een Tipitent welke onze zoon had uitgezocht. Heel eerlijk gezegd moest ik even aan het idee wennen maar toen ik eenmaal met mijn vrouw en de boys bij Albertine en Jaap was, was ik gelijk enthousiast. Het leek wel een beetje op kamperen in een huisje want de Tipitent heeft een handig keukenblokje, een verdieping waar de boys lekker konden slapen, een zitbank, en een tafel met 4 stoelen. En niet te vergeten de heerlijke bedden. Wat een verademing dit, en wat een super leuke verblijfplaats in deze heerlijk rustige omgeving op het bijzonder mooie Terschelling. Het enige eiland wat wij nog niet bezocht hadden, maar waar wij zeker terug gaan komen. Albertine en Jaap tot een volgende keer.

  thumb Wouter van Voorthuizen
  15 augustus 2019
 • A room with a view! Vanuit onze safaritent keken we uit over de weilanden tot aan de waddendijk toe. Vogels, rust en ruimte. De koeien liepen zelfstandig vanuit de stal de wei in. Iedere dag weer een mooi schouwspel. Maar ook de grote trampoline achter de tenten gaf veel plezier. Peuters, kleuters en 40, 50 en 60+ ers vermaakten zich op de camping. Mini camping met oa tipi's en safaritenten, een basic toilet- en douchehok, relaxte en behulpzame boer & boerin/campinghouders, rondleiding over het bedrijf, lekkere kaas uit eigen makerij. Ook fijn: centraal tussen West, Midsland en Hee (met kampwinkel en duinmeertje). Luxe tent, stroom, goede bedden, basic keuken met stromend water. Gezellige en creatieve inrichting. Een haakje of plankje extra hier en daar had nog gekund. Maar het blijft natuurlijk ook gewoon kamperen ?!

  thumb Fenneke Bouma
  12 augustus 2019
 • Erg leuke camping, ook als je met je eigen tent komt met een fantastisch uitzicht. Vriendelijke en behulpzame gastheer en gastvrouw. De kinderen kunnen er heerlijk spelen, in de stallen kijken, pony borstelen. Tijdens de rondleiding mogen ze met de boer mee om de schapen uit het land te halen en kijken bij het melken. Ook de zelfgemaakte schapenkaas is heerlijk. Top Camping voor alle leeftijden!

  thumb M. van Hoof
  10 september 2019